NJlHUNl me Dentisten bukuroshe Shqiptare. Kush nuk do të rregullonte dhëmbët tek ky “YII” (Video)

Kjo është Ornela Ramanjaku 26 vjeçe me origjin nga Lushnja është një nga dentistet më të bukura të momentit. Ka jetuar për 8 vite në Tiranë dhe ka 1 vit që është kthyer në vendlindjen e saj Lushnje ku ka edhe një klinik të veten.Ajo është një mjeke stomatologe dhe ish studente ekselente, për momentin ajo është duke u specializuar për ki rurgji implantologji që të jetë sa më e aftë në punen e sajë.Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.

Leave a Reply