Njihuni me vogëlushen që nuk i lejohet të qajë

Një foshnje e cila është alregjike ndaj ujit, mbushet me flluska vetëm pas 15 sekondash pasi bie në kontakt me ujin.
Ivi Angerman, 18 muajshe nga Minnesota, e cila është e prekur nga një gjendje jashtëzakonisht e rrallë, vu/an gjithashtu sa herë ajo qan ose djersitet.
Nëna e Ivy-t, Brittany Angerman, 27 vjec, e cila po përpiqet të mësojnë vajzën e saj që të mos qa/jë, është e shqe/tësuar për të ardhmen e vogëlushes.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply