Njihuni me Shefqetin, babain me te famshem Shqiptar, te cilit pas 10 vajzave..

Në kohën kur rënia e lindjeve po kthehet në shqetësim edhe për Shqipërinë, ai është babai më i lumtur në botë. Jeton në fshatin Dritas të komunës Labinot Mal dhe ka plot 11 fëmijë. Skuadrën e tij të futbollit e ka me 10 vajza dhe një djalë.Për banorët ai është edhe më fatlumi dhe më i pasuri i zonës. Sipas tyre, duke pasur shumë fëmijë, Shefqet Idrizi ka më shumë mundësi të mbajë bagëti, të mbledhë gështenja e kështu të pasurohet Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply