Njihuni Me Gruan Milionere Që Ka 14 Fëmijë. Por Ajo Që Bën Ajo Do Ju Lërë Pa Fjalë

I nisi thjesht si një dëshirë për të siguruar të ardhura për fëmijët e saj, por tani i është shndërruar në një biznes prej shumë miliona dollarësh. Kjo po ndodh me Tammie Umbel në Dallas të Virxhinias. Ajo jo vetëm që drejton një kompani kozmetike, por mëson në shtëpi 14 fëmijët e saj – dhe thotë se ende gjen kohë për veten duke shty,pur mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply