Njihet si një nga vajzat më të bukura në vend, kjo është gruaja e Vedatit të Stupcave (VIDEO)

Quhet Allmira dhe konsiderohej si një ndër vajzat më të bukura në vend.Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit.Ajo fitoi edhe çmimin e madh “The Best Model of Kosova” dhe kështu nisi një karrierë të suksesshme në botën e modelimit.Allmira sot është e martuar me aktorin e njohur të humorit Vedat Bajrami. Ata, janë bërë prindër dhe janë shumë të lumtur përkrah njëri tjetrit Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply