Njëri i bardhë dhe tjetri me ngjyrë, njihuni me binjakët e rrallë

“Nuk është e këndshme që të pyesësh një nënë, je e sigurtë që janë binjakë?”
Janë këto fjalët e 30-vjeçares, Teegan Wardill nga Townsville, në Australi, teksa flet për Mirror.
Ajo që ka ngjallur dyshimet e njerëzve është ngjyra e lëkurës së fëmijëve të saj.
Lucas është biond dhe me sy bojëqielli, ndërsa Levi i zeshkët dhe me flokë të errët.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply