Një vajzë mbështolli kokën me fletë alumini pas larjes së flokëve dhe la pa fjalë parukierët më të mirë të botës me këtë truk!

Shumica e vajzave dhe grave kanë shumë probleme me flokët, por me këtë truk të thjeshtë ju do të keni flokë të bukur, plot shkëlqim dhe të fortë.

Çdo gjë që ju nevojitet për këtë truk janë këta përbërës të natyrshëm. Përbërësit:shtyp rek,lamen dhe shiko vidjon do befasoheni.

Leave a Reply