Një polic ndalon një djalë që duket si i biri i tij i vde kur. Pak sekonda më vonë, sheh diçka në makinë…

Humbja e një fëmije është gjëja më e vështirë që një baba ose një nënë mund të përballojë në jetë.

Një mëngjes, ndërsa William Jazwinski po e ngiste makinën e tij, ai pa të ndezur sirenën blu të policisë pas tij.

Pra, ai e uli shpejtësinë dhe u ndal, kur policia iu afrua makinës, William e pyeti nëse po ecte shumë shpejt, shkruan ShkodraNews. Polici tha jo, në fakt ai e kishte ndaluar vetëm ta falenderonte për shërbimin e tij besnik Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply