Një në 80 mijë raste/ Ndodh fenomeni i rrallë, fëmija lind me “këmishë”

Fotot e publikuara tregojnë momentin e rrallë ku një foshnjë e porsalindur lindi brenda qeses së tij amniotike, gjatë një operacioni me prerie cezariane. Biznesmenja Janaina Fernandes Costa, 34 vjeçe, lindi djalin Lucas Fernandes de Lisboa Costa, në Spitalin “Ana Costa” në Sao Paulo.
Pamjet tregojnë fëmijën Lucas, ende brenda qeses së tij amniotike, pasi nëna e tre fëmijëve iu nënshtrua një ndërhyrjeje urgjente, për shkak të hipertensionit gestacional (presionit të lartë të gjakut gjatë shtatzënisë).ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply