Një mesazh nga mjeku italian i cili na qetëson të gjithëve: Kjo është e vërteta, ndaj mos harroni t’i njoftoni edhe miqtë tuaj

Mos u alarmoni nga koronavirusi se të gjithë ju po lëndoni veten tuaj ndaj me kujdes per veten keshtu shprehet mjeku i spitalit infektiv të San Martinos.Nje mesazh shume shpresdhenes.

Matteo Basseti thote se:“Ne duhet të jemi të sigurt, siç kam qenë që nga fillimi. Koronavirusi është më shumë si grip i rëndë dhe jo ashu siç ju mendoni ndaje rrini te qete rendesi ka te qendroni ne shtepi dhe te vete karantinoheni deri sa situata te qetesohet Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply