Një mesazh nga Mjeku Italian i cili na qetëson të gjithëve: Kjo është e vërteta, mos harroni të njoftoni edhe miqtë tuaj

Një mjek i spit alit infektiv të San Martinos i ka bërë thirrje njerëzve që të mos të alarmohen nga koronavirus sepse të gjithë po lënd ojnë veten.

“Ne duhet të jemi të sigurtë, siç kam qenë që nga fillimi. Koronavirusi është më shumë si grip i rëndë dhe jo ashu siç ju e beni”, tha Matteo Basseti.

Prej disa ditësh, ai përsërit që njerëzit të qëndrojnë të fortë dhe të kenë një mendje të qetë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply