Një Biznismen Serb I Ofron Dhuratë Marramendëse Diellza Kolgecit, Ajo Na Befason Me Përgjigjen E Saj!

Diellza Kolgecit, por ajo e befason me përgjigjen e saj.Diellza Kolgeci është njëra prej femrave më të bukura të Kosovës, ka marrë pjesë në shumë role artistike dhe gara bukurie.Ajo gjithmonë ka tërhequr vëmendje me bukurin e saj. Në një emision e ftuar ishte Diellza Kolgeci, ku dhe është zbuluar se cila ishte dhurata e biznismenit serbë për Diellza Kolgecin të cilen ajo e refuzoi, ja cfarë thot ajo. Shtyp ne rek lame dhe shih video nse cka thote ajo.

Leave a Reply