Nihuni me familjen me një burrë, 5 gra dhe 24 fëmijë (Video)

49-vjeçari Bredi Uilliams është martuar me pesë gratë e tij, Polia, Robin, Rozmaria, Nonia dhe Ronda.Sipas medias së huaj, ata kanë 24 fëmijë dhe jetojnë të ndarë në dy shtëpi.“Nuk është dhe aq e ndërlikuar”, tha ai për ABC neës. “Ne duhemi. Kemi thjesht një jetë normale zhumëzim për pesë.”Familja thotë se fëmijëve u kanë mësuar që s’kanë pse të ushtrojnë poligaminë. Kjo bën që qëndrimi i tyre ndaj poligamisë të jetë me një tjetër qasje, më moderne shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply