Nga Tropoja në Arabi, rrëfehet stjuardesa shqiptare: Është fitimprurëse, por Arabet me lodhin me… (Video)

Është vetëm 23 vjeç, por Amarda Logu ka vizituar aq shumë vende të ndryshme të botës, sa me siguri asnjëri prej jush nuk do ti vizitojë gjatë gjithë jetës.Bukuroshja nga Tropoja është stjuardesë, dhe shumicën e kohës e “gjen” në ajër.Personat që e njohin Amardën, nuk e kanë menduar ndonjëherë se ajo mund të qëndronte kaq shumë kohë larg familjes, por ajo i ka idetë e qarta shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply