Nga Gjermania, mjeku Shqiptar na jep këshillën thelbësore : Ne rast temperature në asnjë mënyrë nuk duhet të përdorni këtë

Një lajm i mirë vjen nga mjeku shqiptar nga Kosova Fahri Beqa i cili jeton dhe punon në Gjermani, përsa i përket shërimit nga koronavirusi.
Ai i referohet rasteve të prekura në Gjermani dhe thotë se një pjesë e tyre e kaluan këtë vi. rus pa mjekim spitalor.
Megjithatë, mjeku kosovar ka shkruar se bazuar në të dhënat statistikore në Gjermani do të preken deri në 70 për qind e popullsisë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply