Nëse Kthena Unë Si Presidente Ju Betohem Se Asnjë I Ri Nuk Do Të Del Jashtë Kosovës

I përcjelli gjërat që po bëhen në Kosovë, po e lëshojnë vendin e tyre. Por kanë të drejtë ashtu do bëja edhe unë me pas kanë e re, tha Jahjaga.Por, nëse doni me ndryshu diçka në vendin tonë në Kosovë, atëherë nga populli sidomos nga rinia unë kërkoj që të më kthejnë në udhëheqësi përsëri dhe do t’i rregulloj punët.Nëse kthena unë prap në udhëheqësi, keni me vërejtë edhe ju se nuk ka me pas asnjë person që ka me dal jashtë Kosovës,,,Me p’oshtë shihni deklaraten e saj duke shtyp tek rek,lama nder shkrimin.

Leave a Reply