Nëse arrini të dalloni 2 kafshë në këtë video… jeni një gjeni

Jo gjithçka është ashtu siç duket dhe e tillë është dhe fotoja e mëposhtme e cila fsheh dy kafshë.

Në pamje të parë do të dalloni vetëm një bretkosë, por nëse do të fokusoheni do të arrini të shihni dhe një kalë shtypni mbi rek/lamen poshte dhe gjeni dallimet ne mes te fotos.

Leave a Reply