Nëna Vendosi Nje Bluze Me Uthull Ne Lavaman E Saj. Por Kur E Shikon Pas Nje Ore Ajo Mrekullohet

Edhe rubineti i ri i lavamanit mund të duket i vjetër kur është i mbuluar me njolla të ujit. Por ato mund të jenë aq të vështira për t’u hequr nga sipërfaqet, sidomos kromi ose argjendi i rubinetit ne lavamanin tuaj ne kuzhine. Nëse jeni si shumica e njerëzve, ka shumë të ngjarë që të keni ujë të fortë në shtëpinë tuaj, përveç nëse keni një zbutës uji që ndihmon për të hequr të gjitha mineralet e forta nga uji juaj Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo lexo laj.min e pl.ote ..

Leave a Reply