Nëna hidhet nga 200 metra lartësi bashkë me foshnjën 1 muajshe dhe djalin 3 vjeç/ Dhanë shpirt në vend

Një nënë dyshohet se u hodh nga një lartësi prej 200 m me foshnjën e saj të porsalindur dhe djalin e vogël në krahë duke i v rarë të dy, ka raportuar p olicia. Ngjarja ka ndodhur në Moskë, ku Olga Zharkova, 34 vjeç, dhe dy djemtë e saj të moshës tre vjeç dhe një muajsh, u hodhën nga në banesë e katit të 19-të dhe he timet për vr asjen kanë filluar, ka shkruar Mirror.

Nëna e dy fëmijëve dyshohet të ketë vuajtur nga depr esioni akut pas lindjes para se të vri ste veten dhe fëmijët e saj, thonë het uesit. Zharkova, gruaja e një of iceri ush tarak rus, thuhet se kishte shkruar një shënim ku thoshte se nuk donte t’i linte fëmijët e saj në këtë “botë të vështirë, të zymtë” dhe i mbante fëmijët në krahë teksa binte nga banesa e lartë.

“Ajo u ankua tek të njohurit e saj se kishte dep resion pas lindjes, u ndje e vetmuar dhe e lodhur”, është shprehur një burim.Burri i saj Dmitry, 35 vjeç, u trajtua për shok kur arriti në vendin e ngjarjes. Olga ishte ankuar se burri i saj ishte larg shtëpisë për periudha të gjata gjatë detyrave të tij usht arake, thonë raportet.

Leave a Reply