Nëna Harron Fëmijën E Vogël Në Makinë,Ajo Që Ndodh Më Pas.. (Video)

Të jesh nënë nuk është edhe aq e lehtë. Lindja e një fëmije është një event që nuk harrohet dot. Por jo për të gjithë, me sa duket.

Me siguri jo për çiftin e ri gjerman nga Hamburgu që kishte thirrur një taksi për udhëtimin e parë të foshnjës nga materniteti. Kur mbërritën përballë shtëpisë së tyre, ata paguan taksistin dhe zbritën bashkë me djalin e madh 1 vjeçar, por për arsye që vështirë mund të kuptohen harruan në brendësi të porsalindurin shty,p mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply