Nëna E Moshuar Ia Thotë Troç Vajzës: Nëse Nuk Bën Fëmijë Yt Shoq, Lërë Se Ka Burra Sa Të Duash. Eni Çobani I Premton Se..

Nënë e bijë, ishin këtë të diel protagoniste në rubrikën “Shihemi në gjyq”.Xhemilja ka 6 vite e martuar, por gjatë kësaj periudhe nuk ka mundur të ketë fëmijë. Bashkë me bashkëshortin ka vendosur të birësojë një fëmijë, por nëna Fiqirete është kategorikisht kundër kësaj ideje.Xhemilja në rrëfimin e saj, tha se ka 6 vite martuar dhe bashkëshorti i saj nuk mund të bëjë fëmijë, lexoje lajmin e plot duke shtyp tek rek,lama nen kete shkrim

Leave a Reply