NE TURQI NUK KA ASNJË RAST ME KOR0NAVIRUS. A THUA PSE..?

Ne Turqi nuk ka asnjë rast me kor0navirus. A Thua Pse..?

Sipas Daily Sabah, rreth 26 shtete kanë kontaktuar autoritetet turke përmes ambasadave respektie në Ankara ose përmes ministrive të tyre të Shëndetësisë, për të marrë informacion mbi përvojat e Turqisë dhe mënyrave të saj për të lu ftuar koronavirusin Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply