Në Qiell Shfaqet Një Send I Pazakont (VIDEO LIVE)

Nje video ne internet e cila po jepet live paraqet nje objet te pazakont ne qiell,po shperndahet shume ne rrjetin social Facebook,ende nuk dihet se c’eshte kjo gje,pasi qe fansat po komentojne lloj-lloj komentesh,prandaj ju ftojm ta shihni videon dhe te jepni mendimin tuaj ja dhe video e keni me poshte:JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply