“Ne Po Ikim. Mos Na Kërkoni…”. Lë Burrin Dhe Vajzën, Ia Mbath Me Kunatën… (Foto)

Një ngjarje shokuese ka ndodhur në Turqi.Një nuse 21-vjeçare ka braktisur vajzën e saj të vogël dhe bashkëshortin duke ia mbathur me kunatën.Mësohet se ngjarja ka ndodhur në Stamboll, ku Buse Sule Faris dhe kunata e saj 22-vjeçare Gizem Keles janë zhdukur prej tri ditësh. Edhe Kales mësohet se ka braktisur vajzën e saj të vogël Shty,pe rek.lam.en dhe lexoje lajmin e plotë me po.shte.

Leave a Reply