Në pikëllim të madh ç.ifti i gazetarëve, së.mu.ndja e Ii.gë i merr je.tën vajzës së tyre 9 muajshe

Në pikëllim të madh ç.ifti i gazetarëve, së.mu.ndja e Ii.gë i merr je.tën vajzës së tyre 9 muajshe

Gazetari i CNN Andrew Kaczynski dhe gruaja e tij, reporterja e Wall Street Journal, Rachel Louise Ensign, po v.ajt.ojnë për hu m.bjen e vajzës së tyre 9-muajshe, Francesca. Ajo vd. ï.q në prag të Krishtlindjes, tha Kaczynski në një cicërimë në Twitter, pas një be teje disa mujore me kán c.er.in.

“Ne jemi zemë.rth. yer që duhet të njoftojmë se vajza jonë e bukur Francesca v. dï.q natën e kaluar në krahët e mamasë dhe babait të saj,” shkroi ai në Twitter. “Do të ketë gjithmonë një bosh.llëk i madh në zemrat tona për të. Ne jemi shumë mirënjohës që kemi njohur dashurinë e saj. Francesca të duam ”. Në shtator, Kaczynski njoftoi se fëmija i tyre ishte dia.gnos.tik.uar me një “tu.m.or të trurit jasht.ëz.ako.nisht i rra.ll.ë dhe shumë a.g r.e.siv”. Në prag të Krishtlindjes, Kaczynski shkroi në Twitter duke kërkuar lutje dhe “shpresë për një mrekulli të Krishtlindjes” për familjen e tij, por duket se nuk kishte asgjë që mund të bëhej për ta mbajtur në jetë të voglën.

Leave a Reply