Në Kosovë arrinë delegacioni gjerman për njohjen e patentë shoferëve

Në Prishtinë ka mbërritur delegacioni gjerman i cili do të bëjë vizibilitetin.Ata do të vizitojnë Ministrinë e Punëve të Brendshme, të Infrastrukturës dhe Agjencinë e Regjistrit Civil si dhe do të inspektojnë edhe autoshkollat në mënyrë që të vendoset më tutje që bashkatdhetarëve që jetojnë në Gjermani t’u njihet patent shoferi i Kosovës, raporton RTKlive.Shtypni foton me poshte ndiqni pamjet.

Leave a Reply