Ndodh në Kosovë, Bunari i Shqiptarit rrjedh naftë, Pronari habitet nga kjo!

Ali Berisha, nga Gjilani, këtë bunar e kishte hapur 5 vjet më parë, ku thellësia e tij është 20 metra. Unë kam qenë në Perëndim, kam shku para vitit të ri, me kalu vitin e ri atje, e kam lon mirë ktu, kur jam kthy prej pushimit prej Zvicrës kam has në paisje atje qe ka dal me naftë e benzin se kam ditë, ditën e parë e dytën çka po i vjen era, naftë benzin a derivate, s’di as vet çka është ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni.

Leave a Reply