Ndodh fatkeqësia e madhe , j ep shpirt 6 vjeçarja papritmas, nëna s’do e shohë më me sy bijën e vogël, ishte kaq e bukur…

Kampet verore janë një mundësi që fëmijët të kalojnë kohë cilësore, të krijojnë miqësi të reja dhe mbi të gjitha, të dalin nga rutina e tyre. Prandaj, prindërit janë të lumtur t’i dërgojnë atje.

Fat keqë sisht, dëshmia e mëposhtme lidhet me një ngjarje dra matike që ndodhi në një qendër pushimesh. Ndërsa këto vende duhet të përfitojnë nga mbikëqyrja e shtuar, një vajzë 6-vjeçare dha shpirt atje duke u mb ytur.

Që nga ky in cident, prindërit e saj nuk i shohin më kampet verore si një mundësi për një ndryshim të peizazhit për të vegjlit.

Kjo familje tani po par alajm ëron prindërit e tjerë për një mun gesë të mundshme mbikëqyrjeje në vende të caktuara. Një ngjarje që na kujton se fëmijët nuk duhet të lihen ku rrë pa mbikëqyrje.

Leave a Reply