Ndërroi jetë pas 2 vitesh lu ftë me kancerin, kush është Anjeza, nëna shqiptare që la pas 2 fëmijët 3 dhe 5 vjeç (Video)

Kjo është Anjeza Hallvaxhiu nëna 35-vjeçare shqiptare që ka ndërruar jetë pas një beteje 2 vjeçare me kancerin.35 vjeçarja ka ndërruar jetë ditën e djeshme në Bruksel, dhe ka lënë pas dy fëmijë jetimë, të cilët janë 3 dhe 5 vjeç.Në fotot e mëposhtme shfaqet e ndiera Anjeza, bashkëshorti Roland Hallvaxhiu, dhe dy fëmijët e saj të mit ur ja dhe video ekeni me poshte shikojeni:

Leave a Reply