NATO: SHBA-Ja Ka Rreth 150 Bo mba Automatike Në Evropë!

Në raportin e NATO-s theksohet se SHBA-ja ka sistemuar rreth 150 bomba bërthamore në Evropë, ato ruhen në pesë shtet edhe atë në Belgjikë, Gjermani, Itali, Holandë dhe Turqi. Bombat janë gravituese (B61), parashikohet të shfrytëzohen nga aeroplanët me qëllim të dyfishtë siç janë F-16 bobat B61 janë zhvilluar në mesin e viteve 1960 dhe ndodhet në bazat evropiane para Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply