‘Nanë Nuk Më Tradhtove Kurrë’, Gold Ag Na Përloti Me Dedikimin Për Të Ëmën

Së fundmi reperi ka postuar një foto përqafuar me të ëmën dhe shkruan se së bashku me të kanë kaluar shumë vështirësi, por emri i saj nuk e tradhëtoi kurrë. “Tash e dikurë, me këmbë e me durë, kaluam së bashku çdo shkëmb e çdo gurë, prej kur isha i vogël e sot që u bëra burrë, vetëm emri yt NANË nuk më tradhtoi kurrë”, shkruan Gold Ag. Gold Ag është shprehur gjithnjë që nëna është personi më i shtrenjtë për të dhe shpeshherë nuk kanë munguar dedikimet. Shtyp ne rek lame dhe lexo lajmin e plote i cili po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere net te jgitha rrjete dhe me gjere.

Leave a Reply