Mustafa Nano: Kosovarët Kanë Gj ak Serbi, Nuk Na Duan Të Mirën (Video)

Analisti i njohur, Mustafa Nano, tregon të vërtetën e pjesëmarrjes së tij në një konferencë të organizuar nga agjencitë shtetërore të lajmeve në Beograd.Sipas Nanos “Kosova është ‘gjylja e madhe’ në këmbët e marrëdhënieve shqiptaro-serbe”. Ka pasur disa reagime ndaj një qëndrimi tuajit në Beograd shtype rekl,am dhe shiko vide,on.

Leave a Reply