Mund Të Flejë Deri Në 70 Ditë Pa U Zgjuar, Arsyen E Këtij Rasti Nuk Do E Besoni Dot (Video)

Ndoshta bukuroshet që flenë për një kohë të gjatë i keni parë në filma, por ja që ka edhe në realitet.Vajza 17-vjeçare nga Kolumbia është diagnostikuar me një sëm-undje që e detyron të rrijë e pandërgjegjshme për javë të tëra.Sharik Tovar vuan nga sindroma Kleine-Levin, një sëmu-ndje e rrallë neurologjike që shkencëtarët ende nuk dinë ta shpjegojnë dhe kuptojnë qartë.Shty,pe rek.lam.en dhe vazdho lexo..

Leave a Reply