Motrat binjake martohen me vëllezërit binjakë, shikoni reagimin e dasmorëve (Video)

Nuset Daria dhe Maria kanë ndërruar unazat me vëllezërit Konstantin dhe Rostislav, në një kishë në qytetin Zhukov në pjesën perëndimore të Rusisë.
“Kur u takuam për të parën herë mbetëm të shokuar ashtu siç mbetën edhe ato. Por me kalimin e kohës e kuptuam që ato janë dashuria e jetës sonë”, ka deklaruar Rotislav mirpo sic shihet te gjith jan te lumtur sepse
ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Leave a Reply