Mos u frikësoni, kështu dukeshin Marina dhe Luana Vjollca vite më parë (Video)

anë ndër femrat që cilësohen si më të bukurat në showbizin shqiptar. Është fjala për motrat Vjollca. Që të dyja janë moderatore të suksesshme, përderisa Marina ka ndarë mendjen vetëm në moderim për Luanën nuk mund ta themi të njëjtën gjë. Por ja si dukeshin ata para disa viteve, per me shume shtype rekl,am dhe ju hapet video:

Leave a Reply