Mos Shpenzoni Para ,Ja Se Si Të Krijoni Dezinfektues Natyral Në Kushte Shtëpie

Që nga fillimi i përhapjes së kor.onavir.usit e deri tek shpallja pandemi nga OBSH-ja vazhdimisht është paralajmëruar që të lani duart dhe të shmangni afërsinë me njerëzit kështu duke ruajtur vetën dhe të tjerët!.

Tani është shumë e vështirë që të gjendet dezi nfektues në dyqane e barnatore, prandaj ekzistojnë metoda që mund të krijoni dezi nfektues natyral në kushte shtëpie

Përgatitja:

500 ml ujë i zierë, 10 lugë gjelle uthull, 2 lugë sodë buke, lëngu i 1 ose 2 limonave.

Të gjithë këta përbërës përziejni bashkë dhe në këtë mënyrë do të krijoni një dezi nfektues natyral me të cilin mund të dezi nfektoni mobilet, tavolinën e punës, lodrat e fëmijëve si dhe për duart.

Leave a Reply