Mos kalo pa dhene ngushllime po përgatitej për tu martuar, 27-vjeçarja shqiptar h umb j etën…

Një lajm i hi.dhur jo vetëm për qytetin e Beratit, por për të gjithë vendin. H.umbja e jetës në lule të rinisë të një 27-vjeçareje e cila ishte pre.kur më herët nga Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ariola Sakollari (Gjeçi) u prek nga koronavirusi 3 javë më parë dhe fillimisht u shtrua në Repartin Për shkak të përk.eqësimit të gjendjes së saj shëndetësore,e reja u dërgua në spitalin C/ovid “Shefqet Ndroqi” në Tiranë, ku prej disa ditësh ndodhej në int.ubim.

Me gjithë përpjekjet e mjekëve për ta shp.ëtuar 27-vjeçarja gjeti vd.e.kjen pasditen e djeshme në këtë spital.

Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ika e saj nga kjo botë la pas një boshllëk të madh, dh.i.mbje dhe l.ot te familjarët dhe gjithë të afërmit e saj, miqtë dhe shoqëria. 27-vjeçarja priste të martohej së shpejti, por vi.r.usi e ndau nga dashuria e saj dhe gjiri i familjes. Stafi i , thellësisht i pr.ekur nga ky lajm, i shpreh familjes Sakollari ngushëllimet e sinqerta për hu.mbjen e vajzës së tyre. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply