Mos Ia Jepni Telefonin Fëmijëve, Kjo Nënë Është Sho,Kuar Çfarë I Bëri Vajza E Saj E Vogël

Fëmijët e sotëm me telefonat e tyre dhe lojërat e tyre shpesh herë munden edhe të sjellin të pap,ritura.Me sa duket e gjithë çka dëshirojnë ata është një divan për tu ulur.Të paktën, këtë e ka bërë 2 vjeçarja e cila po përdorte telefonin e nënës së saj dhe me aplika,cionin e Amazonës (një aplikacion ku mundesh të porositësh gjithçka përmes internetit), ka poros,itur një divan për shtëpinë e saj.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do..

Leave a Reply