“Mos hani më byrekë”, ekspertja jep lajmin e frikshëm mbi atë që na ndodh kur konsumojmë këtë produkt

Psikologia turke, Nejla Avci ka bërë një deklaratë me të cilën i ka çuditur, por edhe frikësuar të gjithë. Ajo ka thënë se byreku ndikon negativisht në zhvillimin e trurit. Këtë deklaratë, ajo e ka bërë gjatë seminarit me temë “Mungesë vëmendjeje të çrregullimit hiperaktiv”, shkruan meganews. Më tej psikologia turke ka thënë se ushqimet me sheqer të tepërt dhe karbohidrate janë duke ndikuar negativisht në zhvillimin e trurit. Më tej ajo ka thënë këto fjalë: hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply