Mos e humbisni:Vallëzimi i dy shqiptareve që po Çmend përdoruesit e Facebook [VIDEO]

Mos e humbisni:Vallëzimi i dy shqiptareve që po Çmend përdoruesit e Facebook
Dy shqiptare që shihen teksa vallëzojnë me këngën “Valle Kosovare” në një video, po shikohen e shpërndahen shumë.Videoja numëron gati 100,000 shikime e shumë pëlqime e shpërndarje.Komentet ishin të shumta për këtë video.Vallëzimi i dy shqiptareve që po çmend përdoruesit e Facebook…Ndiqeni për më shumë.per te pare .Per me teper binduni vet ѕhtуре hарѕiren mероѕhte dhe ѕhiкo раmјеt

Leave a Reply