Mos e humbisni, Kjo është gruaja e Adem Mikullovcit, që duket si të jetë vajza e tij

Lumnije Mikullovci është bashkëshortja e aktorit më të vjetër që ka Kosova, Adem Mikullovcit. Lumnija e cila ka studiuar në Francë për regji, sot ajo punon në Televizionin Publik të Kosovës pikërisht në regji. Ajo është një punëtore e zonja dhe shumë e dashur me kolegët, pasi kjo shihet edhe në fotografitë e shumta që ka me kolegët e saj në rrjetet sociale.ndiqni fotografine e saj duke shtypur foto linkunn poshte ketij shkrimit. Shtyp ne rek laem dhe lexo lajmin e plote.

Leave a Reply