Momenti kur plaku 87 vjeçar i lumtur që arriti të shërohet nga coronavirusi

Edhe pse të moshuarit janë grupi më i rrezikuar i njerëzve që mund të preken nga virusi korona, jo të gjithë personat e moshuar janë gjithashtu të ndjeshëm ndaj virusit. Një shembull i gjallë janë dy burra, njëri 87 vjeçar dhe tjetri 97 vjeçar të cilët arritën ta kapërcjenë gripin.

Ka edhe një lajm pozitiv nga bota, lidhur me coronavirusin. Dy të moshuar, njëri 87-vjeçar dhe tjetri 97-vjeçar, janë shëruar me sukses nga virusi COVID-19 Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply