Moment sho kues/ Era e fortë merr para vogëlushin, i ati nxiton për ta shpëtuar (Video)

Në Britaninë e Madhe, stuhia e fortë Ciara iu ka marrë j etën disa personave dhe ka sh kaktuar dë me të shumta materiale. “Daily Mail” ka publikuar së fundmi një video që po bën xhiron e rrjetit.Në videon në fjalë, një valë e madhe uji dhe era e fortë merr një fëmijë. Fatmirësisht i ati, i cili ka rendur menjëherë pas tij, ka arritur ta shpëtojë vogël ushin ja dhe video ekeni me poshte shikojeni do befasoheni:

Leave a Reply