Moment i rrallë, djali i Adem Jasharit ndal veturen për të përshëndetur Arben Vitinë (Video)

Djali i Adem Jasharit ndal veturen për të përshëndetur Arben Vitinë.

Djali i komandanti legjendar Adem Jashari, Lulzim Jashari e ka ndalur veturën në një rrugë për ta përshëndetur kandidatin për kryetar të Prishtinës, nga VV-ja, Arben Vitinë.

Jashari e ka përshëndetur Vitinë dhe ekipin e tij, duke e ndalur kështu veturën në mes të rrugës.

Leave a Reply