Moderatorja bën për ujë të ftohtë Alketën për Xhejsonin! I vendosët një damkë për gjithë jetën

Prej disa ditësh një nga temat më të komentuara në media ka qenë rasti i vogëlushit të ‘Piter Pan’ Xhejson Bafti, i cili ka bërë për vete gjithë publikun. Reagimet e personazheve të njohur kanë qenë të shumta dhe të shumtë kanë qenë ata që e kanë përkrahur Alketën, por shumë të tjerë i janë kthyer kundër duke theksuar se rasti i Xhejson nuk duhet të trajtohet ashtu, madje nuk duhet të ketë diferencime mes fëmijëve në emision shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply