MlLlONERl u hoq si i pastrehë për 5 ditë, por nuk do ta BESONl se cfare BËRl për ato që e ndihmuan

Show teliviziv Milioneri i fshehte qe ështe transmetuar ne televizionin ruse para 6 muaj me pare.Ky show Kishte pasur nje mysafir special. Behet fjale per milionerin Aleksander Roslijakov , i cili prej 5 ditesh fshehu identitetin e tij te vertete dhe u shnderrua ne nje mesues qe nuk ka shtepi.Aleksandar do te kishte 1000 rubla ose 15 euro per 5 dite. Ai naten e pars e kaloi ne qendren per te pastrehe Everybodys road themelues te se ciles jane bashkeshortet Deni dhe Elena , dhe pasi ata e priten mire ne ats qender , Aleksandar vendosi qe ketij cifti ti dhuronte nje vile luksoze qe kushtonte 111 mije euro.Por cifti shtepine qe e fituan e shnderruan ne qender per te pastrehet .ne te cilen jetonin 27 persona. Shtyp ne rek ale mdhe lexo lajmi ne pltoe.

Leave a Reply