Mjerë ata meshkuj që do të ndalen nga këto dy polce, do ta harrojnë gjobën (Video)

Puna e policisë në Kosovë llogaritet më shumë si një punë për meshkuj, por ka edhe femra që ushtrojnë këtë profesion me shumë përkushtim.Në Kosovë dita e ditës po rritet interesimi për femrat që të bëhen police.Madje, ka nga ato që janë edhe shumë të bukura, si këto dyja që mund t’i shihni.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply