Mjeku i njohur Arben Beqiri : Eshtë e sigurt që do të dalim nga kjo situate, por vetëm me një kusht

Postimi i doktorit Arben Beqiri në rrjetin e tij social po bën xhiron e rrjetit. Beqiri shkruan se ka konstatuar që rrugët e kryeqytetit janë të mbushura plot me njerëz e kundërta e asaj që duhet të bëjnë për të lu. ftuar koronavirusin.

Doktori bën thirrje se mund t’ja dalim vetëm nëse qytetarët rrinë në shtëpi dhe nuk takojnë askënd për 2 javë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply