Mjeku i infektivit thote se ka rrezik më të madh se ko.ronavi.rusi ai esht

Mjeku Pëllumb Pipero shprehet se nuk duhet të keni panik cdo gje do te shkoj mire.

Virusi ka me shume efekt tek te moshurarit dhe ata qe kane semudje kronike.

Ndaj nuk ka arsye per tu shqetesuar.Duhet ta marrim me shtruar.Me shume kemi probeleme me gripin e stines.Ky eshte problemi i soten ne shqiperi Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply