Mjeku austriak habit botën – Kam gjetur ilaçin që shëron kan cerin për 42 ditë

Rudolf Breuss e ka kaluar të gjithë karrierën e tij në kërkim të një shërimi për kan cerin dhe pas shumë vitesh kërkime ai ka gjetur ilaçin. Ai ka dalë në përfundimin se ka nceri shërohet vetëm nga një dietë, e cila zgjat vetëm 42 ditë.
Kjo dietë i ka ardhur në ndihmë qindra-mijëra njerëzve që luftojnë me sëmundjet kan cerogjene që prej vitit 1980.“Trajtimi përfundimtar i kan cerit nga Bress” quhet dieta, e cila përfshin konsumimin e sa më shumë frutave dhe perimeve, të cilat ju duhet t’i konsumoni për 42 ditë me radhë per me teper hap foton apo videon ne vazhdim.Ju faleminderit per mirkuptim

Leave a Reply